ASSORTIMENT
ONZE PLUSPUNTEN
LANGST OP DE MARKT
  Dus kennis & ervaring
DIRECTE INKOOP FABRIEK
  Voor uw voordeel
UITSTEKENDE GARANTIE
  Kopen zonder risico's
KLANTENSERVICE
  Met kennis van zaken
SNELLE LEVERING
  24hr verzending
VEILIG BETALEN
  Vele betaalmogelijkheden
Sigarettenmaken.com helpt u graag bij uw vragen. In de onderstaande rubrieken vindt u reeds de nodige informatie. Indien u na het lezen hiervan nog steeds vragen heeft, dan kunt u onze klantenservice alsnog uw vraag stellen. We zouden het op prijs stellen als u hiervoor het contactformulier invult.
 
Foto

Bestelmogelijkheden
U kunt alle producten natuurlijk on-line via de webwinkel bestellen. Daarnaast is het mogelijk uw bestelling via de email (info@sigarettenmaken.com) door te geven. Geeft u dan duidelijk uw adresgegevens, het artikelnummer en het te bestellen aantal op. Zodra de volledige gegevens bekend bij ons bekend zijn, ontvangt u van ons een factuur via de email. De artikelen worden verzonden zodra u het volledige orderbedrag heeft betaald.

Levertijden
De meeste producten kunnen uit voorraad geleverd worden. De gemiddelde levertijd bedraagt dan 1 tot 2 werkdagen. Bij producten die niet voorradig zijn is de levertijd variabel, maar meestal 5-10 werkdagen. Indien producten een langere levertijd hebben, dan nemen wij contact met u op om u te informeren over de te verwachten levertermijn.

Algemene voorwaarden
Met uw bestelling accepteert u de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden vindt u hier of kan op verzoek worden toegestuurd.

Foto
Sigarettenmaken.com biedt u verschillende betaalmogelijkheden. U kunt de bestelling vooraf betalen via uw eigen bank of online via iDEAL. Alle online betalingen worden afgehandeld via de hoog beveiligde website van Sisow . Indien u on-line bestelt, dan kunt u kiezen uit de volgende betaalmethoden:

IDEAL
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betaalmethode voor on-line aankopen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

De voordelen:
 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • Controle en overzicht op de betaling
 • iDEAL is te gebruiken met ABN AMRO, ING, Fortis, SNS bank, Rabobank, ASN bank en de Friesland bank.

Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt verwerkt. Kijk voor meer informatie op www.ideal.nl.
 


Bankoverboeking
U kunt het te betalen bedrag over maken naar:
ABN AMRO bank rekeningnummer:
55.38.20.729

Ten name van: Sigarettenmaken.com

IBAN: NL47ABNA0553820729
BIC: ABNANL2A
Bank: ABN AMRO Bank N.V.

Onder vermelding van: het betalingskenmerk (deze vindt op de orderbevestiging welke u via email heeft ontvangen)
 

Foto
Afleveradres
De artikelen worden afgeleverd bij het door u opgegeven afleveradres. Dit kan ieder adres in Nederland of Belgie zijn. Indien het een bedrijfsadres is, let u er dan wel op dat u duidelijk de afdeling/etage/etc. vermeldt en draag er zorg voor dat het pakket daadwerkelijk in ontvangst kan worden genomen.

We verzenden ook naar landen binnen Europa.

Verzendwijze
Al onze pakketten worden verzonden via TNT Post of DHL. TNT levert bestellingen waarvan de artikelen voorradig zijn normaliter binnen 1 werkdag bij u aan. Bent u niet thuis op het moment van bezorgen? De postbode zal een briefje in uw bus doen dat hij u niet thuis trof en zal het pakket de volgende dag nog een keer aanbieden. Bent u de tweede keer ook niet thuis, dan ontvangt u een briefje in de bus met een adres waar u het pakket kunt afhalen. Meestal is dit een postkantoor bij u in de buurt waar het 3 weken lang voor u zal blijven liggen.


Verzendkosten
Voor de bezorging van de artikelen kunnen verzendkosten in rekening worden gebracht. De verzendkosten staan altijd vermeld op de order. Het door u te betalen bedrag is derhalve altijd inclusief verzendkosten en inclusief BTW. 

Onderstaand vindt u de tarieven die we doorberekenen voor de verzendkosten:

- Zie homepage.

Foto
Retourneren en ruilen
Zonder opgave van reden kunt u, nadat u producten heeft ontvangen, de overeenkomst met Sigarettenmaken.com ongedaan maken. U dient dit binnen 7 dagen na ontvangst aan de klantenservice van Sigarettenmaken.com te melden via info@sigarettenmaken.com. U krijgt vervolgens een retourformulier toegestuurd welke moet worden ingevuld en met de retourzending worden meegezonden. Geef hierbij tevens het rekeningnummer op waar het bedrag teruggestort dient te worden.

U dient de producten in de oorspronkelijk staat en onbeschadigd, met kopie factuur, aan Sigarettenmaken.com te retourneren. De kosten en het risico voor deze retourzending zijn voor uw rekening. Na ontvangst van de producten zal Sigarettenmaken.com binnen 30 dagen de geretourneerde producten aan u terugbetalen. Sigarettenmaken.com behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om een gedeelte van het al betaalde bedrag niet terug te betalen, indien het product beschadigd is danwel niet in oorspronkelijke staat wordt aangeleverd. Indien de goederen niet naar behoren zijn schoongemaakt, worden er EUR 4,50 schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Retouradres

Graag even contact opnemen middels het contactformulier om goederen te retourneren.

Verkeerde artikelen ontvangen
Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door Sigarettenmaken.com kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product, mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in zo oorsponkelijk mogelijk staat verkeert. Meldt u dit a.u.b. zo spoedig mogelijk aan de klantenservice van Sigarettenmaken.com te melden via info@sigarettenmaken.com. De kosten van de retourzending van het product worden door Sigarettenmaken.com vergoed.

Beschadigde artikelen ontvangen
Wanneer u een beschadigd of kapot product heeft ontvangen, wordt deze door Sigarettenmaken.com kosteloos omgeruild voor exact hetzelfde product, mits u het leveringsbewijs heeft en de aankoop verder niet is gebruikt. U heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits deze reeds is voldaan. Hiertoe dient u binnen 7 dagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met de klantenservice van Sigarettenmaken.com via info@sigarettenmaken.com. De kosten van de retourzending van het product naar Sigarettenmaken.com worden door Sigarettenmaken.com vergoed.

Onvolledige bestelling ontvangen
Wanneer u een onvolledige zending heeft ontvangen, dient u dit z.s.m. aan de klantenservice van Sigarettenmaken.com te melden via info@sigarettenmaken.com. De ontbrekende artikelen zullen kosteloos door Sigarettenmaken.com nagestuurd worden.

 
 
 
           
         BEDRIJFSGEGEVENS

 
           Sigarettenmaken.com
         Esdoorndreef 130, 3137 BR, Vlaardingen
             
         E : info@sigarettenmaken.com
         Telefoonnummer: 06-19516654
         Whatsapp; 06-19516654
         KVK-nummer: 53599489
         BTW-nummer: NL127251789B01
 
   
 
 
 
ONZE LAAGSTE PRIJS GARANTIE
 • U ziet hetzelfde product elders op internet voor een lagere prijs.
 • U neem dan contact met ons op per e-mail.
 • Indien deze lagere prijs aanvaardbaar is, passen wij de factuur voor u aan.
 • Wij mailen deze factuur naar u toe.
 • U maakt de betaling aan ons over per bankoverboeking (geen iDeal).
 • Lees hier de overige voorwaarden